Vilkår og ophavsret

Kopiering, udprint, brug af fotos

Indholdet på redderafverden.dk er beskyttet af lov om ophavsret. Artikler, fotografier, grafik, kort og andet offentliggjort materiale på redderafverden.dk stilles til rådighed for visning og læsning.

Det er ikke tilladt at tage kopier af tekst, fotos eller andet indhold i elektronisk/digital form ifølge ophavsretslovens § 12, med mindre andet er opgivet på de pågældende sider.

Der må kun tages kopier på papir (udprint) til privat brug. En virksomhed må således ikke udprinte en artikel m.v., herunder heller ikke til kopiering til virksomhedens medarbejdere. Yderligere anvendelse og eksemplar-fremstilling kræver skriftlig tilladelse. Alle fotos på redderafverden.dk er beskyttet med copyright, og må ikke kopieres. Det er muligt at købe rettighederne til at benytte fotos fra redderafverden.dk i andre sammenhænge. Kontakt os for priser og betingelser

Virksomheder, organisationer og privatpersoner er velkomne til lave links til artikler på redderafverden.dk. Det er dog ikke tilladt at etablere links til redderafverden.dk, sådan at redderafverden.dk fremtræder i det fremmede website’s frame.

Det er tilladt at lave dybe links til artikler på redderafverden.dk, men ikke til enkeltestående fotografier, kort, grafik m.v.

Redder Af Verden er ikke ansvarlig for indholdet på andre websites, vi linker til.